Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

JJKJKΧωρις πολλα λογια… MICHAEL JACKSON-THEY DON`T CARE ABOUT US



















Read more »

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Για σημερα μια τραγουδαρα που ηρθε απ`το τσατ του EXPLOSION κια δε μπορεσα ν`αντισταθω… WHITNEY HOUSTON-I HAVE NOTHING….δικο σου Jo….!

























Read more »

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μετα απο μερες,παμε ν`ακουσουμε ενα υπεροχο τραγουδακι απο μια τραγουδιστρια που ειχα φαει χοντρο κολλημα τοτε…Smile ΕΓΡΑΨΕΣ-ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read more »

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γιατι σημερα την ειδα αλλιως… DENNIS FERRER-TOUCHED THE SKY










Read more »

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη!Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει επιτέλους να αναπτυχθεί σωστά το δίκτυο τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 100 πάροχοι, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει τις ταχύτητες των ΗΠΑ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δίκτυο 4G LTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει μικρότερη κάλυψη 4G LTE από την Αφρική…

Read more »

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μετα απο μια μικρη αναδρομη στο παρελθον και τις πολλες αναμνησεις που το συνοδευουν επελεξα ενα χαρακτηριστικο τραγουδι της εποχης που ολα ηταν καλυτερα…. EUROPE-CARRIE























Read more »

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δε βρισκω τιποτα αλλο πια……καλη ακροαση… G…  ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ-ΒΑΝΔΗ
























Read more »

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!!
Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου
Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της....
θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.
Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.
Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.
Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.
Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες;
Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).
Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;
Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;
Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;
Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :

Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.
Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς,γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.
Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.
Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής.

Read more »

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σημερα δεχτηκα ενα….`απειλητικο` μηνυμα στο κινητο μου και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας,το μηνυμα αυτο ελεγε: `WOULD I LIE TO YOU- CHARLES & EDDIE….ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ GIRL,ΕΣΥ ΒΑΛΕ BOY…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ….ΦΙΛΙΑ!!!`
Βρηκε λοιπον τη θεση του στο Explosion… ΟΚ Ζωη?? καλη ακροαση….


















Read more »

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΜΟΡΙΑ 7 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΙ ΕΚΟΨΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ…!!!

 

Μια συμμορία επτά Πακιστανών λαθρομεταναστών σκότωσε συντρίβοντας με πέτρες και ξύλινους λοστούς τα κεφάλια του 56χρονου μαιευτήρα και την 54χρονης συζύγου του (στην γυναίκα της έκοψαν και τον λαιμό) στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Το ζευγάρι βρέθηκαν χθες το βράδυ νεκροί από στην αστυνομία μέσα στο σπίτι τους.

Ο ένας Πακιστανός ήταν αυτος που ομολογησε το έγκλημα και οι άλλοι τον βοήθησαν μετά από την δολοφονία, ενώ πιθανόν από την ομάδα εμπλέκονται στην δολοφονία και άλλοι δύο.

Σκοπός του εγκλήματος ήταν να τους αρπάξουν λεφτά (περί τα 1000 ευρώ) που ο αλλοδαπός ήξερε ότι υπήρχαν μέσα στο σπίτι, πιστωτικές κάρτες και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το βράδυ του Σαββάτου επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη με τραύματα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού ο 56χρονος σύζυγός της και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής.

Δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη και αυτό έκανε τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν γνωστοί του ζεύγους και κατ'αυτό τον τρόπο οδηγήθηκαν στον Πακιστανό κηπουρό ο οποίος ομολόγησε και μετά συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και 6 ακόμα Πακιστανοί.

Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς έκοψε τον λαιμό και συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!

Read more »