Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

H MICHELLE PFEIFFER ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ROBERT DE NIRO ΣΤΟ `MALAVITA`?

Ο Robert De Niro ζητά μια ισχυρή μητριαρχική φιγούρα για τη μαφιόζικη, μαύρη κωμωδία του, και η Michelle Pfeiffer θα ήταν η ιδανική επιλογή για το ρόλο.

Η Michelle Pfeiffer βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Robert De Niro στο "Malavita", μια μαφιόζικη ταινία στην οποία το μαύρο χιούμορ κυριαρχεί.

Ο De Niro παίζει την κεφαλή μιας θρυλικής γκανγστερικής οικογένειας. Εκείνος, η γυναίκα και τα παιδιά του μπαίνουν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και μετακομίζουν από τις Η.Π.Α. στη Γαλλία.

Η οικογένεια προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα και να κρύψει την πραγματική τους ταυτότητα, αλλά οι παλιές συνήθειες δύσκολα πεθαίνουν. Οι μαφιόζοι παραμένουν μαφιόζοι και αποφασίζουν να χειριστούν τα πράγματα με τον μοναδικό, δικό τους τρόπο.

Η Michelle πιθανότατα θα παίξει την μητέρα της οικογένειας και σύζυγο του De Niro, μια γυναίκα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο βιβλίο "Badfellas" του Tonino Benacquista και σκηνοθετεί ο Luc Besson ("Léon the Proffesional").

H πιο πρόσφατη συνεργασία των De Niro και Pfeiffer ήταν στο "New Year's Eve" (2011). Η πιο επιτυχημένη τους συνεργασία ήταν στο "Stardust" (2007), ένα κινηματογραφικό παραμύθι που αγάπησαν οι κριτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: