Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ:ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ…

Τις πολιτικές της θέσεις, εν όψει των επικείμενων εκλογών, ανέλυσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο Playboy. «Νέοι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με ανοιχτά μυαλά και ιδέες.

Προφανώς με ενδιαφέρουν οι διανοούμενοι με πολιτική συνείδηση καιάποψη. Ακόμα και από όλα τα πολιτικά κόμματα. Να έρθουν σε εμέναχωρίς κανέναν ενδοιασμό, θα τους αγκαλιάσω όλους». Αυτό λέει η Τζούλια αναζητώντας στελέχη για το κόμμα της.

Όσο για την ιδεολογική κατεύθυνση του κόμματος: «Δεν είμαστε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Μας ενδιαφέρει η δημοκρατία και να φύγει η σαπίλα. Μία αναρχία που ξεκίνησε μεταπολεμικά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από πού να ξεκινήσω; Που μας έχουν καταληστέψει; Πού είναι οι 500 από τους 650 τόνους χρυσού που μεταφέρθηκαν για ασφάλεια στην Αγγλία κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Έχω μιλήσει με το διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος και όλα αυτά ισχύουν. Γύρισαν μόνο 150 τόνους πίσω.

Θα συνεχίσω δυναμικά την προσπάθεια της Μερκούρη για επιστροφή των Ελγινείων στην Ελλάδα, γιατί, όπως όλα, το ξεχάσαμε και αυτό. Επίσης, θέλουμε πίσω το κατοχικό χρέος από τους Γερμανούς που είναι 1.300 δισ.».

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στα έδρανα της Βουλής τονΕυάγγελο Βενιζέλο η απάντησή της είναι: «Το θέμα είναι αν είναι έτοιμος εκείνος να αντιμετωπίσει εμένα και τη νέα γενιά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: