Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύεται από το ομώνυμο σύμβολο του Ταύρου και ακριβώς όπως ένας ταύρος, είναι ισχυρός και αθόρυβος. Ο Ταύρος είναι ένα εξαιρετικά ήσυχο και επιφυλακτικό πρόσωπο. Μόνο αν βρεθείτε κοντά του, θα έχετε μια καλή κουβέντα, όχι απλά μονολόγους. Μετακομίζει σκόπιμα και είναι τόσο σταθερός όπως ένας βράχος. Όταν ένας Ταύρος βάλει κάτι στο μυαλό του, είναι αδύνατον να του αλλάξουμε τη γνώμη έστω και λίγο. Αν τον αφήσουμε μόνο του, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα πολύ βολικό πρόσωπο.

Αν τον ωθήσετε σε κάτι αυτός γίνεται πεισματάρης. Αν εξακολουθήσετε να το κάνετε, προσέχετε τη βίαιη ιδιοσυγκρασία του. Ένας Ταύρος είναι σχεδόν παρορμητικός και ποτέ δεν θυμώνει χωρίς λόγο. Όντως, έχει τον τέλειο έλεγχο των συναισθημάτων του. Ωστόσο, όταν ένας Ταύρος έχει θυμώσει, είναι καλύτερα να μην βρεθείτε στο δρόμο του αλλιώς μπορεί να σας ποδοπατήσει. Ο θυμός θέλει το χρόνο του για να ξεθυμάνει. Έχει απόλυτο έλξη για το αντίθετο φύλο, αλλά η προσέλκυση ατόμων σε αυτόν φαίνεται να του είναι προτιμότερο.

Ένα από τα τυπικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός Ταύρου είναι η παθητικότητα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτόν να είναι εκεί όταν τον χρειάζεστε, αλλά ποτέ δεν θα είναι εκείνος που θα σας καλέσει. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γνωρίζει «τι να κάνει» και «πώς να το κάνει». Ανησυχία, τριβή ή εκνευρισμός δεν είναι σίγουρα κάποιο από τα χαρακτηριστικά του Ταύρου. Είναι στη φύση του να είναι σταθερός και στωικός. Παίρνει τις αποφάσεις του αργά, μετά από προσεκτικές εκτιμήσεις. Αγαπούν το σπίτι τους και οι ανατροπές τους αναστατώνουν. Μην πείτε σε έναν Ταύρο ότι είναι πεισματάρης. Ποτέ δεν θα το πιστέψει. Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι υπομονετικός και όχι ισχυρογνώμων.

Οι Ταύροι έχουν την εκπληκτική ιδιότητα να κουβαλάνε συναισθηματικό και σωματικό πόνο, ακόμη και για χρόνια, χωρίς να παραπονούνται ή να διαμαρτύρονται. Όσο περισσότερα προβλήματα έρχονται τόσο πιο ισχυρός θα βγει. Ο Ταύρος δεν είναι τίποτα αν δεν είναι πιστός και αφοσιωμένος στην οικογένεια και τους φίλους του. Έχει πολύ καλή όρεξη και αγαπά τα τρόφιμα και τα ποτά. Έχει επίσης μια αστεία πλευρά, προτιμά τα διαδεδομένα και χονδροειδή αστεία αντί για το λεπτό χιούμορ. Οι Ταύροι είναι πολύ σκληροί και ωμοί. Ταυτόχρονα, είναι και ασυνήθιστα φτωχοί. Αργά ή γρήγορα, όμως τα χρήματα θα έρθουν σε αυτούς.

Ο Ταύρος δεν είναι τσιγκούνης και οι τσέπες του, μαζί με την καρδιά του, είναι πάντα ανοικτές για τους φίλους και την οικογένεια. Αγαπά το μεγαλείο και ενδιαφέρεται βαθιά για τις διάφορες μορφές της τέχνης. Η μουσική έχει συνήθως μια πολύ ιδιαίτερη θέση στη ζωή του. Οι ιδέες του Ταύρου είναι πάντα λογικές καθώς και πρακτικές. Δεν είναι από αυτούς που χτίζουν παλάτια στην άμμο. Συνώνυμος με την μόνιμη αγάπη, ο Ταύρος δεν είναι επιρρεπής σε πειρασμούς. Αγαπά την πολυτέλεια, αλλά απεχθάνεται τον πλεονασμό και τη σπατάλη. Τέλος, αλλά εξ’ ίσου σημαντικά, είναι αξιόπιστος, ισχυρός, υπομονετικός και έμπιστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: