Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Τη στιγμή που θα συναντήσετε ένα Κριό, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας είναι ο φιλικός χαρακτήρα του. Το φιλικότερο πρόσωπο στη γειτονιά σας, κατά πάσα πιθανότητα είναι Κριός. Οι άνθρωποι που είναι Κριοί δεν μπορούν να ανεχθούν την αδικία, πάντοτε την καταπολεμούν και πάντα υπερασπίζονται τους αδύναμους. Ο Κριός, είναι το πρώτο ζώδιο και προσομοιάζεται με το βρέφος που εκπροσωπεί τη γέννηση. Ακριβώς όπως ένα βρέφος, σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τις ανάγκες του. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εγωιστικό. Απλά ότι παντελώς αδιάφορος για το γεγονός ότι οι ανάγκες του, μπορεί να σας προκαλούν κάποια ενόχληση.

Η αθωότητα του Κριού είναι αρκετή για να καλύψουν την ενίοτε επιθετική συμπεριφορά. Αυτή η αφέλεια φέρνει αφοβία, ενώ την ίδια στιγμή τους καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους. Εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους, στην πορεία πληγώνονται, συγχωρούν και ξεχνούν και στη συνέχεια εμπιστεύονται και πάλι. Ένας Κριός είναι πέρα από την πονηριά και την πλάνη και ποτέ δεν μπορεί να πει ψέματα, ακόμη και να σώσει τη ζωή του. Είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται να είναι. Ιδιότητες όπως η λεπτότητα, η διπλωματία ή η σεμνότητα απλά δεν κολλάνε στον Κριό. Ένας Κριός μπορεί να είναι ήρεμος, σοφός και σοβαρός, αλλά αφού περάσει η περίοδο της νιότης.

Είναι αρκετά ανυπόμονος, αλλά φιλελεύθερος με τα χρήματα και τα υλικά πράγματα. Η ειλικρίνεια, η έλλειψη σταθερότητας, ο φόβος για τον σωματικό πόνο, η αισιοδοξία και η παρορμητικότητα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Κριούς. Ένα από τα θερμότερα και πιο γενναιόδωρα ζώδια, ο Κριός προτιμά τη φήμη από τα χρήματα. Μπορεί να θυμώσει πάρα πολύ σε ένα λεπτό, αλλά ο θυμός σπάνια διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Κριός δεν είναι μνησίκακος θα συγχωρήσει και θα ξεχάσει. Ποτέ δεν θα σας αφήσει να καταλάβετε ότι είναι πληγωμένος.

Ποτέ δεν θα ντραπεί να ζητήσει συγγνώμη, αλλά θα πληγωθεί αν θυμάστε το σκληρά λόγια που είπε πάνω στο θυμό του, αλλά δεν τα εννοούσε. Τα κουτσομπολιά δεν ενδιαφέρουν τον Κριό, οι άνθρωποι για αυτόν είναι είτε μαύροι είτε άσπροι, χωρίς καμία απόχρωση του γκρίζου. Υπάρχει ένα πράγμα που ένας Κριός δεν μπορεί ποτέ να αντισταθεί, η συνομιλία. Μπορεί να μιλήσει για τίποτα και τα πάντα. Ζει στο παρόν και είναι ρεαλιστής, αλλά πιστεύει στα θαύματα. Ο Κριός κυνηγήσει την επιτυχία, και δεν περιμένει να πέσει στην αγκαλιά του και επίσης δεν αποδέχεται την ήττα. Η αποτυχία δεν μπορεί να τους αποθαρρύνει.

Οι περισσότεροι από τους Κριούς εμπλέκονται σε επιχειρηματικές ή δημιουργικές τέχνες ή εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την οργάνωση. Εάν ο Κριός κάνει κάτι για σας, μην ξεχάσετε να του εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας. Διαφορετικά, θα πληγωθεί βαθιά. Ωστόσο, αυτό δεν θα τον εμποδίσει να σας βοηθήσει και πάλι. Ο Κριός συνήθως επιμένει στην άποψή του και δεν θα ακούσετε τίποτα που δεν πιστεύει. Έχουν μια στοχαστική πλευρά στην προσωπικότητά τους. Η απλότητα αναμειγνύεται με τον τυφλό πάθος του γεννημένου σταυροφόρου. Ο Κριός είναι διανοητικά ισχυρός και πάντα ένας από τους πρωτοπόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: