Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο του Καρκίνου έχει σαν σύμβολο τον κάβουρα. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Καρκίνου είναι ότι είναι πολύ επιρρεπής σε εναλλαγές της διάθεσης, οι οποίες συνδυάζονται με την αλλαγή των συναισθημάτων του. Κάποιες φορές, μπορεί να τον δείτε σε μια τυπική ατμόσφαιρα διασκέδασης, διασκεδάζοντας και γελώντας με τα αστεία των άλλων. Μπορεί να συμπεριληφθεί στα πιο εξωστρεφή μέλη σε μια ομάδα. Ωστόσο, άλλες φορές, μπορεί να είναι εντελώς εσωστρεφής, να κάθεται σε μια γωνιά και να χαθεί στο δικό του κόσμο. Αυτό και μόνο το γνώρισμα της προσωπικότητας μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ενός Καρκίνου πολύ εύκολα.

Ένας Καρκίνος ποτέ δεν θα τρέξει πίσω από τη φήμη και τη δημοσιότητα, αλλά εάν ποτέ την αποκτήσει, ξέρει σίγουρα πώς να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. Αν έχει μελαγχολική διάθεση, μπορεί να γίνει το πιο κρύο πρόσωπο στον κόσμο και να σας πνίξει στην μεγάλη του κατάθλιψη. Οι Καρκίνοι είναι επιρρεπείς στην απαισιοδοξία και συνήθως κρύβουν τους φόβους τους πίσω από το πέπλο του χιούμορ. Αγαπούν να ονειρεύονται και γι 'αυτούς, ο ουρανός είναι το όριο. Όταν φωνάζει, είναι γιατί είναι βαθιά πληγωμένος μέσα του. Μια σκληρή ματιά ή λόγος μπορεί να ραγίσει εύκολα την ευάλωτη καρδιά του καρκίνου.

Όταν είναι πληγωμένος, θα φωνάξει με όλη του την καρδιά ή θα υποχωρήσει σιωπηλά. Ωστόσο, είναι σπάνιο να πάρει εκδίκηση από αυτόν που τον έχει βλάψει. Εάν ο Καρκίνος υποχωρήσει και κλειστεί στο καβούκι του, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι θα γίνει εντελώς απροσπέλαστος. Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνό του, θα απαντήσει στο κουδούνι ή θα ελέγξει την αλληλογραφία του. Μια άλλη χαρακτηριστική διάθεση ενός Καρκίνου είναι το να γίνεται απότομος και να ερειστικός. Θα μισήσει τον κόσμο και θα αντιδρά στα πάντα. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν είναι θυμωμένος μαζί σας και σύντομα θα βρει τον κανονικό του εαυτό και πάλι.

Σε μια συνομιλία, τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός Καρκίνου θα αλλάξουν αρκετές φορές, εμφανίζοντας πολλές από τις διαθέσεις του. Έχει ζωηρή φαντασία και μερικές φορές θα σας πνίξει με τη διάθεσή του. Κάθε εμπειρία τον επηρεάζει και μένει χαραγμένη στη μνήμη του. Οι Καρκίνοι θυμούνται ότι τους έχει διδάξει η ζωή και είναι αληθινοί πατριώτες. Το παρελθόν τους συναρπάζει και τους αρέσει να συλλέγουν αντίκες, παλιούς θησαυρούς και αρχαία κειμήλια. Είναι η τέλειοι φύλακες των μυστικών και οι άνθρωποι αυτόματα τους εμπιστεύονται.

Ωστόσο, οι σκέψεις και τα μυστικά τους είναι απολύτως εκτός ορίων για τον καθένα. Ένας τυπικός καρκίνο δεν θα συζητήσει την προσωπική του ζωή με κανέναν. Η συμπόνια και η διαίσθηση ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ του καρκίνου. Σπάνια κάνουν τους διακστές για τους άλλους, απορροφούν ότι έρχεται στο δρόμο τους και αντανακλούν το ίδιο. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν ένα αντικείμενο που λατρεύουν, είτε πρόκειται για ένα δώρο από τον/την αγαπημένο/η ή το φθαρμένο τζιν που αγαπά να φοράει. Οι Καρκίνοι έχουν μια ευαίσθητη καρδιά, νοιάζονται και βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Ωστόσο, περιμένουν να δουν αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος.

Εάν η απάντηση είναι ναι, θα κάνουν πίσω και θα αφήσουν το άλλο πρόσωπο να είναι ο σωτήρας. Σε περίπτωση που κανείς δεν εμφανίζεται θα είναι εκεί για να σας σώσει. Ένας Καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά θα σας σώσει λίγο πριν πνιγείτε. Δεν είναι εγωιστικό, απλά δεν θέλει να είναι παρορμητικός. Αλλά θα σας σώσει! Πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση, ένας Καρκίνος πρέπει να είναι σίγουρος ότι έχει ισχυρή υποστήριξη. Χωρίς αυτό δεν θα κάνει τίποτα. Δεν ξεχνάει εύκολα τα λάθη, ειδικά τα δικά του.

Θα ασχοληθεί πολύ με αυτά και θα πάρει πολύ χρόνο πριν προχωρήσει πάλι μπροστά. Ο Καρκίνος αγαπά το σπίτι του και τους αγαπημένους του. Το πάρα πολύ, δεν είναι καν αρκετό γι 'αυτόν. Χρειάζεται πάντα περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη αγάπη και περισσότερη φροντίδα. Η ανασφάλεια μπορεί να τον οδηγήσει σε κατάθλιψη και να τον αποδυναμώσει σωματικά. Ωστόσο, οι Καρκίνοι έχουν την εκπληκτική ικανότητα της αυτοίασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ευτυχία, η αισιοδοξία και το γέλιο σε μεγάλες δόσεις. Είναι επιρρεπείς σε αρνητικές σκέψεις και είναι πάντα προετοιμασμένοι για το μη ορατό μέλλον.

Το ρητό «το παλιό είναι χρυσός», ταιριάζει απόλυτα με τον Καρκίνο, είτε πρόκειται για την περίπτωση των ανθρώπων είτε πραγμάτων. Επίσης, είναι πολύ καλός στο να κάνει καθώς και να διαχειρίζεται περιουσία. Έχει μεγάλη καρδιά και θα τρέξει πρόθυμα εάν τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν ανάγκη. Ωστόσο, η σπατάλη, ιδίως των τροφίμων, είναι βέβαιο ότι θα τον χαρακτηρίσει. Όλη η ευαισθησία ενός Καρκίνου είναι κρυμμένη κάτω από το σκληρό του κέλυφος και θα χρειαστεί πολλή φροντίδα και αγάπη για να τον βγάλετε έξω από το καβούκι του και να τον φέρετε κοντά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: