Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ


Το ζώδιο του Λέοντα έχει σαν σύμβολο «Το Λιοντάρι», και ακριβώς όπως ένα λιοντάρι, ο Λέων πιστεύει ότι κυριαρχεί έναντι όλων των άλλων. Μην του πείτε ότι δεν ισχύει, γιατί θα ραγίσετε τη μεγάλη, αγαπησιάρα και περήφανη καρδιά του. Ο Λέων μπορούν εύκολα από δυναμικός να γίνει τεμπέλης. Αν θέλετε να βρείτε ένα Λέοντα, πηγαίνετε στους πιο εκθαμβωτικούς χώρους στην πόλη. Θα τον βρείτε εκεί, ανάμεσα σε ανθρώπους να παίζει το ρόλο του, πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Του αρέσει να ζουν με στυλ και μισεί την ανία. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου εσωστρεφείς Λέοντες, εκτός από εκείνους που προσποιούνται ότι είναι εσωστρεφείς.

Είναι ερωτευμένος με την υπερηφάνεια και το εγώ του και προστατεύσουν σθεναρά αυτό που πιστεύουν προκειμένου να γίνει το δικό τους. Το λιοντάρι αγαπά να παρέχει συμβουλές σχετικά με το πώς θα πρέπει να διαχειρίζεστε τη ζωή σας και να αισθάνεται τον εαυτό του να είναι ανώτερος από τους άλλους. Ωστόσο, το εγώ του είναι πολύ ευάλωτο και θα τον πειράξει βαθιά αν δεν σέβονται την σοφία του. Είναι δύσκολο να αγνοήσουμε το λιοντάρι για πάρα πολύ καιρό, θα είναι το κέντρο της προσοχής  αργά ή γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να το «δαμάσουν» είναι να το κολακεύουν Θα μετατραπεί σε ένα γατάκι που γουργουρίζει. Εκθειάζοντας την νοημοσύνη θα εργαστεί όσο θαυμάζει για τα διαφαινόμενα θέλω.

Είναι αρκετά έξυπνος και ποτέ δεν θα βαρεθεί να δαπανήσει την ενέργειά του σε κάτι ασήμαντο. Ο Λέων δεν κρατά τίποτα κρυφό, ούτε τις επιδοκιμασίες και το σεβασμό του. Όντως, είναι τόσο γενναιόδωρος με τις φιλοφρονήσεις που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμηχανία και ευσυνείδητος. Την ίδια στιγμή, είναι εξίσου εκδηλωτικός για τα πράγματα που δεν αρέσουν. Ωστόσο, για ένα πράγμα να είστε σίγουροι - ότι εννοεί αυτά που λέει. Μπορεί να σας αρέσει ή να μην σας αρέσει, αλλά είναι η αληθινή του γνώμη. Ο Λέων είναι ο τέλειος οικοδεσπότης, θα σας προσφέρει το καλύτερο από όλα, από το περιβάλλον μέχρι το επιδόρπιο.

Έχει έναν αμνησίκακο χαρακτήρα και είναι γεμάτος από συμπάθεια. Ακόμη και στην αγάπη της ζωής του, συμβιβάζεται εύκολα μετά από ένα χωρισμό. Οι Λέοντες είναι παθιασμένοι σε κάθε πτυχή της ζωής τους, είτε πρόκειται για την αγάπη, είτε την καριέρα είτε οτιδήποτε άλλο. Σπάνια θα βρεθεί χωρίς σύντροφο και ζωή χωρίς αγάπη είναι ένα μεγάλο όχι γι 'αυτούς. Ουσιαστικά ευδοκιμούν στο ρομαντισμό. Ο Λέων δεν εξαρτάται ποτέ από κάποιον. Αντίθετα, του αρέσει να ηγείται και να στηρίζονται σε αυτόν. Μπορεί να διαμαρτύρεται κάθε τόσο για τις ευθύνες, αλλά κατά βάθος, του αρέσει να τις έχει. Επίσης απεχθάνεται τη βοήθεια, ιδίως οικονομικής φύσεως.

Από την άλλη πλευρά, θα παρέχει δάνεια σχεδόν σε όλους. Ο Λέων μπορεί να ξεμείνει εύκολα από μετρητά, δεδομένου ότι δεν είναι καθόλου επιφυλακτικός. Ωστόσο, πάντα θα είναι το καλύτερα ντυμένο πρόσωπο στη συγκέντρωση. Η συμπεριφορά του πάντα συνορεύει με την πιο ακραία. Ο Λέων, είτε θα είναι εξαιρετικά απρόσεκτος και τσαπατσούλης ή σχολαστικά τακτοποιημένος και τακτικός. Είναι επίσης εξαιρετικά σταθερός με τις ιδέες του και είναι πολύ δύσκολο να τον πείσεις για τις λάθος απόψεις του. Του αρέσει να κάνει ένα πράγμα κάθε φορά. Όταν εργάζεται, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι θα ξεχάσει ακόμη και να φάει.

Όταν βρεθεί σε πάρτι, θα βάλει φωτιά στην πίστα. Ο Λέων μπορεί να αποδειχθεί ο πιο γενναίος σε μια ομάδα, ειδικά όταν αντιμετωπίζει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είναι πολύ πιστός, πολύ κτητικός και ακραία ζηλιάρης. Το λιοντάρι υπερασπίζεται σθεναρά τα πιστεύω του. Είναι ένας ισχυρός εχθρός, αλλά με ήθος. Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία είναι τα δυνατά του σημεία. Ακόμα κι αν είναι εγωιστής, αν είναι αλαζονικός και αν υπερχειλίζει από υπερηφάνεια, είναι εξαιρετικά καλόκαρδος. Όντας με έναν Λέοντα σημαίνει ότι θα έχετε πάντοτε κάποιον να σας φροντίζει, αν και ίσως χρειαστεί να τον κολακεύεται κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: