Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει σαν σύμβολο μια παρθένα αλλά η ομοιότητα τελειώνει εκεί. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ αφιερωμένοι στις οικογένειές τους. Δεν είναι πολύ ομιλητικοί και κυρίως μένουν μακριά από το πλήθος. Ωστόσο, θα παρατηρήσουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα τυπικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μιας Παρθένου περιλαμβάνουν την τελειοθηρία. Τα πάντα γύρω τους πρέπει να είναι απλά τέλεια. Είναι από τους ανθρώπους που προτιμούν να έχουν το ακριβές ποσό για μια συναλλαγή, αντί να ζητήσουν από τον καταστηματάρχη τα ρέστα. Δεν είναι ο άνθρωπος των πάρτι, γιατί ουσιαστικά αντιπαθούν το πλήθος.

Οι Παρθένοι ζουν στον πραγματικό κόσμο. Δεν ονειρεύονται ούτε κάνουν ευχές στα αστέρια. Μια ματιά τους και θα νιώσετε ότι είναι υπερφορτωμένοι με κάποιες ανησυχίες. Ωστόσο, οι ανησυχίες αντικατοπτρίζουν το χαρακτηριστικό προφίλ τους. Όντως, η Παρθένος φαίνεται να είναι πάντα σε επιφυλακή. Η Παρθένος ενδιαφέρεται πολύ για την εμφάνισή της και θα περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι το παντελόνι να πάρει την πτυχή, ακριβώς εκεί που θέλουν. Τα πάντα γι 'αυτόν πρέπει να είναι τέλεια, από τα ρούχα μέχρι το άρωμα. Οι Παρθένοι έχουν την ιδιότυπη συνήθεια να αναλαμβάνουν περισσότερο έργο από όσο μπορούν εύκολα να διαχειριστούν.

Στη συνέχεια, πιέζονται πέρα από τα όρια, κάτι το οποίο συχνά τους οδηγούν σε σπασμένα νεύρα. Μπορούν να δείχνουν αρκετά ψύχραιμοι, αλλά μέσα τους θα είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Ένα πράγμα που μπορείτε να είστε βέβαιος για την Παρθένο είναι ότι, είναι απολύτως αξιόπιστη και ειλικρινής. Μπορεί βέβαια να πει ψέματα κάποια στιγμή, ειδικά όταν δεν θέλει να πάει κάπου ή να κάνει κάτι. Ωστόσο, το ψέμα θα είναι εντελώς ακίνδυνο. Η Παρθένος είναι ιδιαίτερα επικριτική για τους ανθρώπους γύρω της. Ότι συνδέεται με το άτομό της, συμπεριλαμβανομένων των ερώτων της, πρέπει να περάσει από την πάντα αναλυτική ματιά της.

Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα, δεν μπορούν να ανεχθούν την τεμπελιά, μισούν την αναβλητικότητα και ποτέ δεν εθελοτυφλούν για τις ελλείψεις και τα λάθη, ακόμα και των αγαπημένων τους. Είναι επίσης αρκετά λεπτολόγοι σχετικά με κάθε λεπτομέρεια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Παρθένοι δεν έχουν και χιουμοριστική πλευρά. Αυτό που μισούν είναι η απρέπεια, αλλά επίσης δεν μπορούν να ανεχτούν την προχειρότητα. Αν αυτά τα πράγματα συμβούν, γίνονται οξύθυμοι και δύστροποι. Ωστόσο, η ψυχραιμία, η υπομονή, η συμπεριφορά και η αντοχή καθορίζουν την αληθινή τους προσωπικότητα.

Μπορεί να σας επικρίνουν για τις παραλείψεις σας, αλλά αν είστε στο πρόβλημα, θα είναι το πρώτο άτομο που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πάντα. Μην αναφέρετε στην Παρθένο ότι έχει υπερβολικά κριτική στάση, θα είναι ο πρώτος που θα το αρνηθεί. Φαίνεται επίσης ότι είναι εντελώς τυφλός για τη δικά του λάθη. Οι Παρθένοι έχουν τη συνήθεια να μην μένουν στο ίδιο μέρος για πάρα πολύ καιρό και να γίνονται εύκολα ανήσυχοι. Αν είστε ερωτευμένος με μία Παρθένο, να θυμάστε ότι εκφράζουν την αγάπη τους με λεπτότητα.

Δεν θα του δείτε να φωνάζουν «Σ’ αγαπώ» από το μπαλκόνι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο αφιερωμένοι από τα άλλα ζώδια. Απλώς δεν μπορούν να εκφραστούν πλήρως και δεν επιδεικνύονται. Σε ένα Παρθένο αρέσει να βοηθάει τους άλλους, αλλά βρίσκει πολύ δύσκολο να δεχτεί χάρες. Του αρέσει να είναι ανεξάρτητος και μισεί να αναλαμβάνει υποχρεώσεις. Δεν θα ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για τον εαυτό του, αλλά θα είναι υπερβολικός στην περίπτωση των αγαπημένων του ή για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μην σπαταλάτε τα χρήματα αλλιώς θα τον βλάψετε. Όσον αφορά την κριτική φύση των Παρθένων, να θυμάστε ότι είναι ακριβώς η φύση τους. Από τη στιγμή που γεννιούνται παρατηρούν και τα παραμικρά λάθη. Όντως, οι Παρθένοι είναι η πιο κριτικοί για τον εαυτό τους. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ ακριβείς και δεν θα λάβουν μια καθυστέρηση ελαφρά τη καρδία. Για εκείνους, ο χρόνος είναι εξαιρετικής σημασίας. Οι Παρθένοι σαν μικρά, ανήμπορα πλάσματα, θέλουν την ειλικρίνεια, την ακρίβεια, την αποταμίευση, την προσοχή και την επαγρύπνηση. Είναι σαν αληθινοί ατομικιστές που έχουν το δικό τους μυστικό δρόμο για να κάνουν την καρδιά να θυμάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: