Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο. Το πρώτο και κύριο γνώρισμα της προσωπικότητάς του που θα παρατηρήσετε είναι η ευγένεια του. Αγαπά τους ανθρώπους και δεν θα φανεί αγενής σε οποιονδήποτε. Ωστόσο, τα πλήθη δεν τον ελκύουν. Ένας Ζυγός είναι εξαιρετικά καλός στην επίλυση μιας φιλονικίας μεταξύ δύο ανθρώπων αρκετά φιλικά. Από την άλλη πλευρά, απολαμβάνει πάντα ένα καλό-φυσικό επιχείρημα για τον εαυτό του. Σχετικά με το χαρακτηριστικό προφίλ ενός Ζυγού, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο πλαίσιο αυτού του ζωδίου είναι συνήθως πολύ ευχάριστοι, χαρούμενοι και φιλικοί.

Ένα πράγμα που ενοχλεί ένα Ζυγό είναι να παίρνει εντολές. Διατάξτε τον και θα γίνει ο πιο μουτρωμένος άνθρωπος στη γη. Όπως θα προσπαθείτε να δώσετε μια τυπική περιγραφή για τις προσωπικότητες του Ζυγού, θα βρείτε μια σειρά από ανακολουθίες σε αυτές. Από τη μια πλευρά, οι Ζυγοί είναι πολύ έξυπνοι, από την άλλη μπορούν να είναι απίστευτα αφελείς και ευπαθείς. Μιλούν πάρα πολύ, αλλά είναι πάρα πολύ ασθενείς ακροατές. Είναι ανήσυχοι, αλλά σπάνια φαίνεται να βιάζονται. Μπερδευτήκατε; Μην ανησυχείτε Είναι συγχυσμένοι ως προς αυτήν την αντιφατική συμπεριφορά, όπως και εσείς.

Ένας Ζυγός είναι ισορροπημένος, αξιαγάπητος, ευγενικός και αξιαγάπητος το μισό χρόνο. Στο άλλο μισό, θα είναι εξοργιστικός, οξύθυμος, άκαμπτος, νευρικός, δυστυχισμένος και μπλεγμένος. Πάντα κλίνει στη μία ή την άλλη πλευρά, μέχρι να πετύχει την τέλεια ισορροπία. Οι Ζυγοί έχουν πολύ μαγευτική χαμόγελο, το οποίο μπορεί εύκολα να λιώσει την καρδιά σας. Ακόμη και το γέλιο τους ηχεί με ευθυμία και φαίνεται να φωτίζει ακόμη και το πιο θαμπό χώρο. Είναι πολύ ευχάριστοι όταν το μυαλό τους βρίσκεται σε μια ισορροπημένη κατάσταση. Ωστόσο, το μυαλό ενός Ζυγού είναι επιρρεπές στην αστάθεια.

Πάντα ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης και θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η τέλεια, ισορροπημένη, γνώμη. Έχει αυτή την ενοχλητική συνήθεια να αρχίζει να παραθέτει ένα επιχείρημα μόνο για το καλό του. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι οι Ζυγοί είναι τεμπέληδες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει μια αντίφαση. Για να συνεχίσουν να εργάζονται για εβδομάδες, ακόμη και μήνες, τους αρκούν τέσσερις ώρες ύπνου κάθε μέρα. Τότε, όμως ξαφνικά, θα αισθανθούν πλήρως εξαντλημένοι και θα το ρίξουν στην τεμπελιά. Μόλις συμβεί αυτό, είναι αδύνατο ακόμη και να μετακινήσετε το πόδι τους.

Μετά από κάποιο διάστημα, ένας Ζυγός θα είναι και πάλι ο ενεργητικός εαυτός του και θα βρεθεί έξω από την πόρτα, πριν ακόμη προλάβετε να πείτε αντίο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ένα διττό χαρακτήρα. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται, η τεμπελιά τον βοηθά να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια του. Όσον αφορά τα συναισθήματά του, μπορεί να γίνει πολύ συναισθηματικός τη μια στιγμή, και σαρκαστικός την άλλη και να γίνει πολύ χαρούμενος στην αμέσως επόμενη. Και πάλι, δεν οφείλεται στη διπλή προσωπικότητα τους, αλλά αποτελεί μια σταθερή ανάγκη να βιώσει διαφορετικά συναισθήματα σε διαφορετικά χρονικά σημεία.

Όντως, η προσωπικότητά του είναι ένα μείγμα συμπάθειας, απαλότητα, την ισότητας, αναποφασιστικότητας, θεωρητικής λογικής και αδυναμίας λήψης εντολών. Αγαπά επίσης τη διαφωνία, ειδικά όταν κάποιος κάνει γενικές δηλώσεις. Ένας Ζυγός μπορεί να πάρει και τις δύο πλευρές ενός επιχειρήματος εκ περιτροπής, και να κερδίσει και στις δύο. Μπορεί να αλλάξει πλευρά ακόμη και στη μέση του επιχειρήματος. Ωστόσο, πίσω από όλες αυτές τις αντιρρήσεις είναι η συνεχής τάση για να είναι δίκαιος και αμερόληπτος, να εξετάζει τις δύο πλευρές του νομίσματος, κάνοντάς τον να φαίνεται αναποφάσιστος.

Ωστόσο, μην είστε ανυπόμονος όταν ένας Ζυγός προσπαθεί να πάρει μια απόφαση. Μισεί την ανυπομονησία και μπορεί να τον κάνει εξαιρετικά πεισματάρη. Είναι πολύ ειλικρινής και δεν θέλετε να το δείχνει. Οι Ζυγοί αγαπούν τα βιβλία και έχουν την ικανότητα συγκέντρωσης και σκέψης στο βαθύτερο των θεμάτων. Εντυπωσιάζεται όσο και επηρεάζεται πάρα πολύ  από την αρμονία των μορφών τέχνης. Ένας Ζυγός είναι καλλιτεχνικός στην καρδιά και αγαπά το απαλό φως, τη μελωδική μουσική, την έξυπνη συνομιλία, το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Έχει ένα συνδυασμό νοημοσύνης, γενναιοδωρίας, δικαιοσύνης και της ανάγκης για ισορροπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: