Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Σκορπιός είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού του ζωδιακού κύκλου. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε σχετικά με τον Σκορπιό είναι τα μάτια τους. Θα είναι πολύ έντονα και εντελώς υπνωτικά. Όντως, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να σταθεί ακλόνητοι απέναντι στο σταθερό βλέμμα ενός Σκορπιού. Τα μάτια του φαίνεται να διαπερνούν την ψυχή σας, γνωρίζοντας βαθύτερα μυστικά και επιθυμίες σας. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, ο Σκορπιός έχει ένα μεγάλο εγώ. Ξέρουν τι είναι και τι δεν είναι. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεστε για αυτούς.

Είναι ανεπηρέαστοι από παρατηρήσεις και τις φιλοφρονήσεις, γιατί ξέρουν αν είναι σωστοί ή λάθος. Ο Σκορπιός έχει τέλειο έλεγχο των συναισθημάτων του και διατηρεί πάντα άψογη την ισορροπία του. Δύσκολα θα δείτε τα συναισθήματά του, που αντανακλώνται στο πρόσωπό του, είτε πρόκειται να κοκκινίσουν ή να εξοργιστούν. Όντως, η πρακτική του Σκορπιού είναι να έχει σκόπιμα μια κενή ματιά. Το ίδιο ισχύει και για την στάση του σώματος τους, αφού δύσκολα θα τους δείτε να βηματίζουν από νευρικότητα. Ωστόσο, πίσω από αυτή την άψογη ψυχραιμία τους κρύβεται η παθιασμένη εσωτερική φύση τους.

Ωστόσο, θα προσπαθούν πάντα να βολιδοσκοπήσουν τη φύση σας και τα κίνητρά σας. Η σκληρή αποφασιστικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας του Σκορπιού. Έχει μια ισχυρή θέληση και δεν μπορεί να αποδεχθεί εύκολα την ήττα. Το χαρακτηριστικό προφίλ ενός Σκορπιού μας λέει επίσης ότι είναι ειλικρινής, μέχρι το σημείο να βλάψει κάποιον. Αν έχετε ζητήσει τη γνώμη του, θα λάβετε την ωμή αλήθεια, χωρίς καμία επικάλυψη. Ποτέ δεν δίνει ψευδείς φιλοφρονήσεις και δεν ξέρει πώς να κολακεύει. Ωστόσο, αν αυτός σας λέει κάτι καλό, να είστε σίγουροι ότι είναι πραγματικά ειλικρινής και πηγάζει κατευθείαν από την καρδιά του.

Αν ζητήσετε από έναν Σκορπιό μια χάρη, θα απαντήσει με ένα απλό «ναι» ή «όχι», και όχι κάτι σαν «θα προσπαθήσω». Αν του αρέσει πραγματικά, θα παρεκκλίνει από την πορεία του για να σας βοηθήσει. Ποτέ δεν θα έχετε ουδέτερα συναισθήματα για έναν Σκορπιό. Θα πρέπει είτε να είναι είστε φανατικός θαυμαστής του ή εχθρός του. Ωστόσο, κανείς δεν τον προκαλεί ανοικτά, ακόμη και οι πιο μοχθηροί εχθροί. Γύρω από το Σκορπιός πλανάται μια γοητεία και είναι εξαιρετικά θετικά διακείμενοι ως προς τους άρρωστους ή δυστυχισμένους ανθρώπους. Είναι άφοβος και μπορεί να αντέξει τα πάντα, από το φυσικό πόνο μέχρι τη φτώχεια.

Έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε αυτό επίσης. Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά πιστός και θα παραμείνει για όλη του τη ζωή, για τους αγαπημένους του. Έχει μια εξαιρετικά καλή μνήμη. Ποτέ δεν ξεχνά μια πράξη φιλανθρωπίας και πάντα θυμάται να την ανταποδώσει. Ομοίως, ένας Σκορπιός θυμάται, επίσης, κάθε πόνο που του προκαλείται, αν και η αντίδρασή του μπορεί να διαφέρουν. Ο Σκορπιός θα καταστρώσει σχολαστικά ένα σχέδιο και θα κατατροπώσει τον εχθρό του.

Στο Σκορπιό αρέσει να παίζει με τον κίνδυνο. Την ίδια στιγμή, τον ενδιαφέρει η θρησκεία και είναι περίεργος για όλες τις πτυχές της ζωής, καθώς και το θάνατο. Αν είστε κοντά του, θα αισθανθείτε πολύ προστασία και φροντίδα. Είναι επίσης έντονα κτητικός για ότι πιστεύει ότι του ανήκει. Εάν ένας Σκορπιός θέλει πραγματικά να κάνει κάτι, τότε ποτέ δεν θα παραμείνει για πάντα ένα όνειρο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρει αυτό που θέλει. Είναι πολύ παθιασμένος με τα πάντα γύρω του, ακόμα και το σπίτι του. Ωστόσο, πίσω από τη φαινομενική σκληρότητα κρύβεται μια ευγενική καρδιά που ξέρει να αγαπάει και να φροντίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκορπιός : σέξυ , γοητευτικός , έχει πολύ έντονο βλέμμα . . . Αυτά !