Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη απλά δεν ξέρουν πώς να κάνουν φιλοφρονήσεις. Μια φιλοφρόνηση θα είναι κάτι σαν "Δείχνετε τόσο όμορφος με αυτό το ντύσιμο. Σίγουρα κανείς δεν θα προσέξει την μεγάλη κοιλιά». Δεν είναι ότι προσπαθούν να σας προσβάλλουν ή κάτι τέτοιο. Ο Τοξότης δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να είναι χαρούμενος και φιλικός, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς. Συν τοις άλλοις, δεν θα καταλάβει γιατί οι άλλοι είναι τόσο ενοχλημένοι μαζί του. Θα βοηθήσει αν θυμόμαστε ότι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, δεν περιλαμβάνουν την κακία και ποτέ δεν επιθυμεί να σας εξυβρίσει.

Ακόμα κι αν τα λόγια του είναι πολύ σκληρά, είναι απόλυτα αθώα. Ακόμα και όταν προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του, θα προσθέσει στη ζημία που έχει ήδη γίνει. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ένας Τοξότης πιστεύει ότι είναι το πιο διπλωματικό πρόσωπο σε αυτό τον πλανήτη. Οι Τοξότες είναι πολύ έξυπνοι και είναι μια ενδιαφέρουσα μίξη του χιούμορ, της διάνοιας και της επικίνδυνης οδήγησης. Ελαττώματα όπως η απάτη και η απιστία δεν αποτελούν μέρος των χαρακτηριστικών του προφίλ τους. Είναι ανήσυχος και ακούραστος και είναι δύσκολο να μείνει άπραγος για πάρα πολύ καιρό.

Αγαπούν τα ζώα και να αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους. Οι τυπικοί Τοξότες δεν φοβούνται τίποτα και κάποιες φορές, μπορεί να έλκονται από τον κίνδυνο. Δεν είναι από αυτούς που κρατούν τις σκέψεις τους για τον εαυτό τους. Αυτό που έχουν στο μυαλό και την καρδιά τους θα το πουν. Είναι ειλικρινείς και αθώοι σαν παιδιά. Έχουν πολλούς φίλους και όλοι τους είναι πραγματικά πιστοί σε αυτούς. Κανείς δεν μπορεί να παραμείνει θυμωμένος με ένα Τοξότης για πάρα πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έστω και αν μπορεί να πει κάποια όχι και τόσο ωραία πράγματα για σας, ποτέ δεν θα έχει την πρόθεση να σας βλάψει. Αγνοεί εντελώς τις επιπτώσεις και το ξέρετε.

Αν σας δει ποτέ κακόκεφους, αυτός θα είναι το πρώτο άτομο που θα σας φτιάξει το κέφι. Απλά αποτυγχάνει παταγωδώς ακόμη και σε αυτό. Ωστόσο, κατά διαστήματα, οι Τοξότες θα σας κάνουν μια τέτοια φιλοφρόνηση που θα σας ανυψώσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια, θα ερωτευτείτε μαζί τους ξανά. Είναι εντελώς εξωστρεφείς, πολύ ομιλητικοί και εντελώς απλοί. Ένας Τοξότης συνήθως θα είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευχάριστο πρόσωπο. Ωστόσο, έχει μια βίαιη ιδιοσυγκρασία, η οποία εκδηλώνεται όταν οι άνθρωποι γύρω του προσπαθούν να τον πιέσουν να κάνει πράγματα ή προσπαθούν να βρεθούν πάρα πολύ κοντά του.

Μια άδικη κατηγορία ή μια προσβολή για την τιμιότητα του αρκεί να τον φουντώσουν και να χάσει την ψυχραιμία του. Μόλις ηρεμήσει, θα προσπαθήσει να επανορθώσει και ακόμη να βάλει και αλοιφή στο μάτι που έχει μαυρίσει. Οι Τοξότες είναι αντάρτες στην καρδιά και η διατήρηση των κοινωνικών προτύπων τους αφήνουν αδιάφορους. Αγαπούν να παρουσιάζουν παραστάσεις σε ακροατήριο, ενώ συνήθως επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στο χώρο του θεάματος. Τα ταξίδια τους ενθουσιάζουν και τους ενδιαφέρει η θρησκεία. Ακριβώς όπως ένα παιδί, ένας Τοξότης είναι αφελής, ατρόμητος, αισιόδοξος και αντιπαθεί τις ευθύνες.

Ο πολλοί περιορισμοί θα τον κάνουν δυστυχισμένο καθώς και να επαναστατήσει. Η κακή διάθεση είναι εντελώς ξένη προς αυτόν. Σχεδόν κάθε Τοξότης γεννήθηκε με μια τάση προς τα τυχερά παιχνίδια και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Αγαπά εύκολα, αλλά η δέσμευση για γάμο είναι κάτι το οποίο δεν θα προχωρήσει πάρα πολύ άνετα. Θα συνεχίσει να το σκέφτεται, θεωρώντας μπορεί να καταλήξει σε λάθος. Μερικά από τα πιο δυσάρεστα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός Τοξότη περιλαμβάνουν το σαρκασμό, την παραξενιά και την αδυναμία να κρατήσει ένα μυστικό.

Ωστόσο, σχεδόν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να ξεπεραστούν, αν είναι αποφασισμένος. Αυτός μπορεί να σας δώσει ένα δάνειο, χωρίς καν να ζητήσει την αποπληρωμή του. Μόνος, άπορος και ανήμπορος θα δεχθείτε πάντα τη βοήθειά του. Οι Τοξότες έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις και μπορούν να θυμηθούν ακόμη και τα μικρότερα περιστατικά της ζωής τους, με την παραμικρή λεπτομέρεια. Την ίδια στιγμή, μπορεί να ξεχάσουν εύκολα τα πράγματά τους όπως τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή το πορτοφόλι τους. Ο Τοξότης είναι ανήμπορος να εξαπατήσει και αν πει ένα ψέμα, καταλήγει πάντα να πιαστεί. Σας κάνει να γελάτε, είναι διασκεδαστικό να είστε μαζί, φωτίζει την ημέρα και μπορεί να κάνει ακόμη και τα πλέον αδύνατα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: