Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΟΙ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟ,ΘΕΡΙΝΟ ΣΕΞ

Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι ο έρωτας στην παραλία, στο δάσος, στην... αυλή πίσω από το μπαρ είναι ένα σπορ τόσο διαδεδομένο όσο οι ρακέτες. Φροντίστε να το κάνετε σωστά.

Οι 5 καλύτερες στάσεις για υπαίθριο, θερινό σεξ


H στάση του σκουπιδιάρη

Πού: Στο στενάκι πίσω από το μπαρ, ανάμεσα στους κάδους των αποριμμάτων

Πώς: Εκείνος όρθιος, εκείνη ανεβασμένη επάνω του, με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του, σαν να πρόκειται για μια βαριά σακούλα με σκουπίδια που την πηγαίνει για πέταμα.

Γιατί: Γιατί είναι ένα πολύ βολικό μέρος όπου δεν πατάει κανείς (μέχρι την ώρα που κλείνει τέλος πάντων το μπαρ και οι υπάλληλοι βγαίνουν να πετάξουν τα σκουπίδια) και γιατί κάνετε και γυμναστική.

Γιατί όχι: Γιατί το καλοκαίρι οι μυρωδιές γίνονται πιο έντονες και στο συγκεκριμένο σημείο λογικά θα βρωμάει πολύ. Και γιατί στο μπαρ λογικά θα είχατε πιει κάτι παραπάνω για να βρεθείτε ξαφνικά εκεί πίσω, οπότε ίσως οι «ταρζανιές» στα όρθια να είναι επιβλαβείς για την υγεία σας!

south-beach-sexy-couple

Η στάση του κηπουρού

Πού: Οπουδήποτε έχει χαμηλή βλάστηση

Πώς: Επειδή ο άντρας είναι «κύριος» πρέπει να φροντίσει να ικανοποιήσει σεξουαλικά την καλή του, χωρίς όμως να την αφήσει να λερωθεί στα χώματα. Οπότε γονατίζει με μια ελαφρά κλίση προς τα πίσω κι εκείνη λυγίζει τα πόδια της, και ημι-κάθεται επάνω του. Για έξτρα ισορροπία εκείνος την στηρίζει από τη μέση με τα χέρια του.

Γιατί: Γιατί η χαμηλή βλάστηση βρίσκεται παντού. Στη άκρη της παραλίας, μετά το τελευταίο σπίτι του χωριού, στον επαρχιακό δρόμο που οδηγούσατε πριν σας πιάσει η κάψα.

Γιατί όχι: Γιατί η χαμηλή βλάστηση κρύβει ζουζούνια, σκορπιούς, ποντίκια, φίδια (και γιατί πολλά φυτά τσιμπάνε).

kerr460

Η στάση του ξυλοκόπου

Πού: Στο δασάκι

Πώς: Στα όρθια. Και οι δύο με τη μούρη προς το δέντρο, στηριζόμενοι με τα χέρια τους σ' αυτό, με το κορίτσι πιο κοντά στο δέντρο και το αγόρι από πίσω της.

Γιατί: Γιατί είναι η πιο βολική στάση.

Γιατί όχι: Γιατί τα δέντρα έχουν ρετσίνια, γδέρνουν, φιλοξενούν ζωύφια. Και γιατί μπορεί να επιλέξετε λάθος οπτική γωνία και εκεί που νομίζετε ότι το δέντρο σας καλύπτει από τα αδιάκριτα μάτια, να είστε εντελώς έκθετοι στην δημόσια θέα κάποιων άλλων...

Η στάση γιουβαρλάκι

Πού: Οπουδήποτε –ιδανικά στη παραλία

Πώς: Ξάπλα με μια πετσέτα, κουβέρτα, ζακέτα από πάνω σας. Όσο πιο μεγάλο το κάλυμμα, τόσο περισσότερα θα αφήσετε στην φαντασία όσων το κοιτάζουν να κουνιέται και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει από κάτω.

Γιατί: Γιατί ανεβάζει την αδρεναλίνη και είναι πανεύκολο

Γιατί όχι: Γιατί είναι καλοκαίρι και θα σκάσετε από την ζέστη.

sex_-_public_sex

Η στάση του κατασκηνωτή

Πού: Σε κάποια μαλακή επιφάνεια –γρασίδι ή άμμος είναι οι καλύτερες

Πώς: Στα τέσσερα. Σαν να προσπαθείτε να καρφώσετε μια τέντα

Γιατί: Γιατί προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση.

Γιατί όχι: Γιατί όποιος περάσει από εκεί θα σας δει. Και, ξέρετε, η προσβολή της δημοσίας αιδούς είναι αδίκημα.

tumblr_ltuo3qmeXd1r5yd3go1_500

Δεν υπάρχουν σχόλια: