Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΟΔΗΓΟΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ…

5 tips για άντρες (πώς θα την προσεγγίσετε και πώς θα την ρίξετε) και 5 για γυναίκες (πώς θα τον φέρετε εύκολα σε εσάς), γιατί τα pool parties ξεκίνησαν!

Οδηγός ζευγαρώματος για πάρτι δίπλα στην πισίνα

Με τον υδράργυρο να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς και την διάθεση να χρειάζεται ένα δυνατό ανέβασμα, τα πάρτυ δίπλα στην πισίνα είναι ο πιο δροσιστικός τρόπος για διασκέδαση. Δεν χρειάζεται καν να φύγετε από την πόλη. Το μόνο που θέλετε είναι κάποιον γνωστό που να έχει πισίνα (αν δεν διαθέτετε εσείς!) και μια σωστή αναλογία ανδρών – γυναικών.

Τα tips που ακολουθούν, κολλάνε, φυσικά, και σε πάρτυ σε beach bar ή σκέτο beach party. Σε ο,τιδήποτε καλοκαιρινό, τέλος πάντων. Κι έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να ζευγαρώσουν τα αρσενικά με τα θηλυκά!

5 tips για τα κορίτσια

-      Πάρε μαζί μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης, χρωματιστή και χαρωπή. Προσοχή: Είναι σημαντικό να είναι η πιο μεγάλη που έχεις. Όταν ο άλλος θα έλθει να σού μιλήσει, δεν είναι ωραίο να τον αφήσεις όρθιο μπροστά σου (εκτός αν απλά θες να τον ξεφορτωθείς). Βάλ’ τον να καθίσει δίπλα σου.

-      Κάλυψε έξυπνα τα σημεία σου που δεν πολυθέλεις να φαίνονται. Ένα κοντό σορτσάκι ή ένα παρεό για την περιφέρεια, ένα μικρό μπολερό ή μια πουκαμίσα πάνω από το μαγιό θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά σου.

-      Αν βαφτείς, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχη μάσκαρα!

-      Φρόντισε το μαλλί σου να έχει «φυσικό, καλοκαιρινό» λουκ. Ακόμη κι αν δεν βουτήξεις στην πισίνα, ετοίμασέ το από πριν με λίγο τζελ ή κρέμα για μπούκλες, με το που βγεις από το ντους. Δεν θες να δείχνεις ότι μόλις βγήκες από το κομμωτήριο. Δεν πας σε γάμο. Σε pool party πας.

-      Φόρα ένα μεγάλο χαμόγελο και μίλα στους γύρω σου. Αν θες απλά να κάνεις ηλιοθεραπεία, την κάνεις και μόνη σου, στην ταράτσα του σπιτιού σου!

poolparty2

5 tips για τα αγόρια

-      Θα τραβήξεις την προσοχή της όχι με βουτιές α λα Γκρεγκ Λουγκάνις από τον βατήρα ή με πρωτάθλημα ξυλορακέτας με τον κολλητό, αλλά απλά κοιτάζοντάς την χαμογελαστός από μακριά και ευχόμενος ότι είσαι ο τύπος της. Αν δεις να στραβομουτσουνιάζει, βρες άλλο στόχο (και προς θεού μην κάνεις βουτιά – «γιουβαρλάκι»!)

-      H πιο καλή ατάκα προσέγγισης είναι πάντα η πιο απλή: «Τι πίνεις; Θες να σού φέρω ένα ποτό;»

-      Μην κοιτάζεις επίμονα το στήθος της και μην απλώνεις χέρια με το καλημέρα. Δεν θες να δείξεις πόσο σε έχει ανάψει η λίμπιντό σου. Θες κατ’ αρχάς να την πείσεις ότι ενδιαφέρεσαι να την γνωρίσεις.

-      Μπορείς όμως να δείξεις ενδιαφέρον και για το μαγιό της (εκείνη θα το εκλάβει ως ενδιαφέρον για την ίδια) σχολιάζοντας πόσο σου αρέσει το χρώμα ή το σχέδιό του. Αλλά κάν’ το με τρόπο, σαν τζέντλεμαν, χαριτωμένα -και άσε εκείνη να το προχωρήσει. Πού ξέρεις; Μπορεί να σου κάνει πάσα καμμιά ατάκα του τύπου «καλό το μαγιώ, αλλά πιο καλό το περιοχόμενο».

-      Αν δεν έχεις προλάβει να διώξεις το «σωσίβιο», φόρα ένα polo shirt που να ταιριάζει ωραία με το μαγιώ σου και ρουφήξου όσο μπορείς. Αν σε ρωτήσει γιατί δεν το βγάζεις, πες ότι έχεις καεί στην πλάτη. Αν σε ρωτήσει γιατί δεν βουτάς, πες ότι μόλις έφαγες κι έχεις πιει πολύ. Και ότι, πάνω απ’ όλα, περνάς υπέροχα μαζί της και προτιμάς την παρέα της από τις βουτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: