Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το προτελευταίο ζώδιο. Ένας Υδροχόος ζει στον πραγματικό κόσμο, αλλά θα μιλάει για το μέλλον. Είναι πολύ ευγενικός και ειρηνικός, αλλά του αρέσει να πηγαίνει ενάντια στις συμβάσεις κάθε λίγο. Συνήθως, είναι πολύ ήπιος ομιλητής, αλλά μπορεί να σας εκπλήξει κάνοντας πρόχειρες παρατηρήσεις και δηλώσεις. Κάθε δεύτερο πρόσωπο σε αυτήν την γη είναι φίλος του και χρησιμοποιεί τον όρο «φίλος» πολύ συχνά. Οτιδήποτε νέο ενδιαφέρει έναν Υδροχόο, είτε πρόκειται για το νέο πρόσωπο στο γραφείο, το νέο βιβλίο στο κατάστημα ή το νέο μπάρμαν στο μπαρ που συχνάζει.

Λατρεύει να πειραματίζεται και να εξερευνεί. Το επόμενο ενδιαφέρον του μπορεί να είστε εσείς και θα αρχίσει να σας παρατηρεί εξονυχιστικά. Τότε, ακριβώς όταν αρχίζετε να πιστεύετε ότι είστε το πιο σημαντικό ενδιαφέρον για τη ζωή του, θα απομακρυνθεί, θα βρει κάτι καινούργιο και θα είναι απασχολημένος με την εξερεύνηση και πάλι. Θα μείνετε αμήχανος και βγάζοντας καπνούς από τα αυτιά. Αν κάποιος έχει ισχυρό εγώ, είναι καλύτερο να μείνει μακριά από έναν Υδροχόο. Τα μάτια του θα έχουν πάντα ένα ασαφές, μακρινό βλέμμα. χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που περιλαμβάνει, το πείσμα τη δημιουργικότητα, τη ματαιοδοξία και την αγάπη για την ελευθερία.

Από την άλλη πλευρά, τα χαρακτηριστικά του προφίλ του περιλαμβάνουν επίσης το χιούμορ, τη διπλωματία, την ευγένεια, τη συμπόνια και τη συστολή. Τη στιγμή που θα περιβάλλεται από πλήθος, θα αφήσει τον εαυτό του στον τομέα της ασφάλειας στους τόσους πολλούς φίλους του. Ωστόσο, σύντομα θα αισθανθεί πολύ μόνος και θα θέλει να μείνει μόνος του. Αν είναι εύθυμος ή στενοχωρημένος, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ένας Υδροχόος πάντα θα αναλύει τους ανθρώπους γύρω του. Κατά τη διαδικασία αυτή, μπορεί να σας κάνει τις πιο προσωπικές ερωτήσεις, χωρίς καν να ανοιγοκλείσει ένα βλέφαρο.

Ακόμα κι αν ο Υδροχόος έχει πολυάριθμους φίλους, δεν έχει πολλές στενές φιλίες. Περισσότερο ενδιαφέρεται για την ποσότητα και η φιλία τους σπάνια διαρκεί για όλη τη ζωή. Μια σταθερή σχέση δεν είναι για τον Υδροχόο κάτι φυσικό. Έχει πάντα τόσα πολλά να ανακαλύψει ώστε να μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος μόνο με μερικούς ανθρώπους. Ωστόσο, αν καταφέρετε να αγγίξετε την καρδιά του, μπορεί να γυρίσει πίσω για να δει τι παρέλειψε να παρατηρήσει νωρίτερα. Ζει στο μέλλον και οι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.

Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση απομόνωσης από τον υπόλοιπο κόσμο. Ένας Υδροχόος είναι μια ιδιοφυΐα, αν δεν περάσει τη γραμμή που τη χωρίζει από την εκκεντρικότητα. Η προσωπικότητά του είναι το τέλειο σύμβολο μιας περίεργης μείξης παγερότητας, ρεαλισμού και ασυνήθιστης αστάθειας. Είναι φίλος με όλους και κανένα. Αν και έχει εξάρσεις της μοναξιάς του, σύντομα θα είναι πάλι πίσω στον κανονικό του εαυτό. Απλά μην τον ενοχλείτε, όταν θέλει να είναι μόνος. Αγνοήστε τον και θα επανέλθει και πάλι όλο χαρά και ευθυμία.

Οι Υδροχόοι αντιπαθούν τις δεσμεύσεις κάθε είδους. Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτές έχουν γίνει, θα παραμείνουν σε αυτές πλήρως. Λένε τη γνώμη τους με κάθε ειλικρίνεια, αλλά ποτέ δεν θα προσπαθήσουν να εξαναγκάσουν κανέναν να την ακολουθήσει. Σε αντάλλαγμα, δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους υπαγορεύσει πώς πρέπει να ζήσουν τη ζωή τους. Σέβονται την ατομικότητα και αναμένουν το ίδιο από εσάς. Ένας Υδροχόος δεν είναι σταυροφόρος και σπάνια θα τον δείτε παλεύει για μια αιτία. Πιστεύει στην επανάσταση, αλλά αφήνει άλλους να την κάνουν. Αν ο Υδροχόος βάλει κάτι με το μυαλό του, είναι δύσκολο να τον μετακινήσουμε.

Είναι γεμάτη αιφνιδιασμούς και εκπλήξεις και δύσκολα θα σας αφήσει να μάθετε ποια είναι τα κίνητρά του. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, μέχρι να έχει εξετάσει όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της προσωπικότητάς τους. Ωστόσο, μόλις σας εμπιστευτεί και σας κάνει  φίλο του, κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν θα τον στρέψει εναντίον σας. Ένας Υδροχόος έχει μια εξαιρετικά καλή δύναμη συγκέντρωσης. Ακόμα κι αν φαίνεται σαν να μην σας ακούει καν, θα γνωρίζει κάθε λέξη που είπατε. Δεν έχει καλή μνήμη, αλλά φαίνεται να ξέρει τα πάντα που πρέπει να θυμάται.

Οι Υδροχόοι έχουν μια καταπληκτική έκτη αίσθηση και η διαίσθησή τους είναι πολύ ισχυρή. Μπορούν επίσης να γνωρίζουν τις ενδόμυχες επιθυμίες σας, χωρίς μάλιστα να ανταλλάξει λέξη μαζί σας. Μπορούν να μεταφέρουν τις σκέψεις τους με την ίδια ευκολία επίσης. Ένας Υδροχόος αγαπά τις αλλαγές σε όλα, εκτός από τη δική του προσωπικότητα. Μισεί την ανεντιμότητα και την πονηριά, όπως επίσης να δανείζεται αλλά και να δανείζει χρήματα. Ωστόσο, είναι δυνατόν, κατά καιρούς, να σας εξαπατήσει εντελώς όμως ακίνδυνα και με λεπτό τρόπο. Σε περίπτωση που σας δανείσει κάτι, φροντίστε να το δώσετε πίσω σε αυτόν εγκαίρως.

Ένας Υδροχόος δεν είναι αυτός που θα δεχθεί μια αθετημένη υπόσχεση ή ένα χρέος εύκολα. Κρατά το λόγο του και καταβάλλει τις οφειλές του εγκαίρως, έτσι, θεωρεί ότι πρέπει να κάνετε και εσείς. Η αποδοχή συμβάσεων και εξουσίας είναι πέρα από αυτόν, αλλά θα τα σεβαστεί. Αγαπά την ελευθερία και το να τον απασχολήσετε μόνιμα με μια εργασία είναι κάτι που οι περισσότεροι Υδροχόοι δεν μπορούν να επιτελέσουν. Ο Υδροχόος είναι πολύ πιο μπροστά από σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σκόπιμο να προσπαθείτε να τον πιάσετε. Η δική σας επιτυχία δεν είναι εγγυημένη, αλλά σίγουρα θα βγείτε λίγο πιο σοφός από αυτή τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: