Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η οποία έχει σαν σύμβολο το ψάρι ή τα ψάρια. Οι Ιχθείς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα υλικά πράγματα της ζωής και δεν είναι αυτοί που θα ασχοληθούν πολύ με τα χρήματα. Δεν είναι ότι είναι κατά του πλούτου, αλλά έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της παροδικότητάς του. Αντιθέτως, δεν είναι άπληστοι για τίποτα, τουλάχιστον για όλο τον πλούτο. Ένας Ιχθύς έχει μια ανεμελιά για το αύριο. Εμφανίζουν ένα από τα δύο σαν βασικό γνώρισμα στην προσωπικότητά τους – πηγαίνουν με το ρεύμα ή κόντρα σε αυτό. Είτε θα πάνε εκεί όπου τους πάνε οι συνθήκες είτε θα τις καταπολεμήσουν.

Μόνον εφόσον επιλέξουν τη δεύτερη περίπτωση, θα είναι πραγματικά ευτυχείς και ικανοποιημένοι με τη ζωή τους. Όταν θα καταφέρουν να το κάνουν αυτό, είναι σίγουρο ότι θα φθάσουν τα ανώτατα επίπεδα της επιτυχίας. Το χαρακτηριστικό προφίλ των Ιχθύων περιλαμβάνει γοητεία και μια πολύ καλόβολη συμπεριφορά. Δεν ενοχλούνται από περιορισμούς, εφ 'όσον έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και να ζήσει τη δική τους ζωή. Οι ριζοσπαστικές απόψεις δεν τον ενθαρρύνουν καθόλου, και προσβολές δεν τον κάνει να ταραχθεί. Πολύ λίγα πράγματα θα τον αναγκάσουν να χάσει την ψυχραιμία του. Όταν ένας Ιχθύς έχει θυμώσει, είναι καλύτερο να μείνετε μακριά.

Μπορεί να δώσει το πιο σαρκαστικό σχόλιο, είναι εξαιρετικά αγενής και θα σας μαστιγώσει με καυστική γλώσσα. Το καλύτερο είναι ότι η οργή διαρκεί πολύ λίγο και σύντομα θα είναι ο συνήθης γαλήνιος εαυτός του και πάλι. Όταν βλέπει τον κόσμο, τα μάτια του φαίνεται να καλύπτεται με ρόδινα χρωματιστά γυαλιά. Ο Ιχθύς ζει στο δικό του  κόσμο, ακόμα και όταν συνειδητοποιεί πλήρως την άγρια πλευρά της ανθρωπότητας. Στον κόσμο τους, ο καθένας είναι καλός και όλα είναι ωραία. Έχουν μια πολύ μεγάλη μνήμη και έχουν την τάση να θυμούνται την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όταν κάνουμε περιγραφή της προσωπικότητάς ενός Ιχθύ, ένα από τα βασικά γνωρίσματα που έρχονται στο μυαλό είναι η σταθερή κατευναστικότητά του. Ακόμη και στη χειρότερη κατάσταση, ένας Ιχθύς ποτέ δεν θα καταληφθεί από πανικό και θα διατηρήσει την ισορροπία του. Έχει μια καλή διαίσθηση και αν κάτι του λέει να μην βγει από το σπίτι μια συγκεκριμένη ημέρα, είναι καλύτερα να μείνει μέσα. Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τον θάνατο και την αιωνιότητα. Διαθέτει ένα μείγμα από τις ιδιότητες όλων των άλλων ζωδίων. Εξαιτίας αυτής της σύντηξης, καθίσταται πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε πραγματικά τους Ιχθείς.

Είναι ένας πολύ καλός οργανωτής και δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες (όπως η Παρθένος), έχει δίκαια και ανεξάρτητη κρίση (όπως ο Ζυγός), είναι συμπονετικός και κυκλοθυμικός (όπως ο Καρκίνος), εμφανίζει εντιμότητα και την ευγένεια (όπως ο Τοξότης), αγαπά τους ανθρώπους και την προσοχή (όπως ο Λέων) και είναι αναλυτικός (όπως ο Υδροχόος). Την ίδια στιγμή, μιλάει πολύ γρήγορα και επιδέξια (όπως οι Δίδυμοι), είναι παθιασμένος και πεισματάρης (όπως ο Ταύρος), μπορεί να ξέρει βαθύτερα μυστικά σας (όπως ο Σκορπιός), δείχνει αφοσίωση στο καθήκον (όπως ο Αιγόκερως) και υπερχειλίζει με αισιοδοξία, αθωότητα και ζήλο (όπως ο Κριός).

Στον Ιχθύ αρέσει να υποστηρίζει, να αγαπά τη φύση και να έχει έντονες φιλοδοξίες. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μουσική και την τέχνη. Έχει μεγάλη σοφία και είναι πολύ συμπονετικός απέναντι στους αδύναμους. Του αρέσει να βοηθά τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο και χρησιμοποιεί την περισσότερη από την ενέργειά του για να το κάνει αυτό. Ποτέ δεν θα ξέρετε πότε ένα Ιχθύς πονάει βαθιά. Κρύβει τα βαθύτερα  συναισθήματά του πίσω από ένα πέπλο χιούμορ. Το χιούμορ μπορεί να είναι ζεστό και αθώο ή κρύο και αδίστακτο. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια μάσκα για κάποιο άλλο συναίσθημα, τις περισσότερες φορές.

Το γέλιο είναι η καλύτερη κάλυψη του και θα το χρησιμοποιήσει με σύνεση. Έχει συμπόνια για τους ασθενείς και ακόμη προσπαθεί να καταλάβει την αίσθηση της μοναξιάς. Ακόμη και εκείνοι που είναι αδύναμοι από επιλογή θα έχουν τον ώμο ενός Ιχθύ για να κλάψουν πάνω του. Ποτέ δεν κρίνει τους ανθρώπους και τους αποδέχεται όπως ακριβώς είναι. Ξέρει όλες τις κακίες και τις αρετές σου, τους κατανοεί και θα είναι εκεί, αν τον χρειαστείτε. Θέλει να βοηθήσει τον καθένας, ακόμη και αν οι περισσότεροι αδυνατούν να κατανοήσουν τις ευαισθησίες τους. Αυτός απορροφά τις θετικές όσο και τις αρνητικές δονήσεις γύρω του.

Ο κόσμος χρειάζεται τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την εμπάθεια των Ιχθύων και το ξέρουν. Πολύ συχνά, θάβουν τα όνειρα τους για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πραγματοποιούν τις φιλοδοξίες τους. Ένα ενοχλητικό γνώρισμα των Ιχθύων είναι το μίσος για να απαντήσει σε ερωτήσεις με ένα απλό «ναι» ή «όχι». Η κύρια απάντηση θα είναι ένα «Ίσως». Ακόμα, αυτός νοιάζεται και σας επιτρέπει να το γνωρίζετε. Είναι πολύ πιο δυνατός και πιο σοφός από ό, τι τα περισσότερα άτομα, αρκεί να το κατανοήσει. Τη στιγμή που παλεύει ενάντια στο ρεύμα, ξέρεις ότι θα φτάσει στην ακτή πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: